Omeleta s rajčaty a bazalkou

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
740 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
67 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozehřejeme lžíci másla, přidáme rajče nakrájené na kostičky a posekanou bazalku, 2 minuty zahříváme. Přendáme do mísy a uchováme teplé.
  • 2
    V jiné misce ušleháme vejce s nasekanou petrželkou, solí a pepřem, přidáme lžíci vody a nastrouhaný parmezán.
  • 3
    Rozpálíme na pánvi máslo, nalijeme vaječnou směs a otáčením pánve ji rozprostřeme po celé ploše. Smažíme na mírném ohni pozvolna z obou stran, po otočení poklademe omeletu rajčatovou směsí a dopečeme. Opatrně sesuneme na talíř a přeložíme. V rendlíku rozpustíme zbytek másla s nasekanou petrželkou a omeletu polijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.