Omeleta s tvarohem
20 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 200gramůMáslo čerstvé
- 200gramůTvaroh jemný
- 12kusůVejce slepičí
- 0,2litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
695 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
61 g
Sacharidy
6 g
Cukr
1 g
Vápník
11 g
Postup přípravy
- 1Tvaroh protřeme sítem, smícháme s vejci a osolíme.
- 2Vždy část těsta vlijeme na horkou pánev a zprudka smažíme. Pánví přitom lehce potřásáme. Když hmota ztuhne, přehneme okraje omelety z obou stran ke středu. Když je spodní strana usmažená, omeletu přendáme na nahřátou mísu přeložením dospodu.
- 3Pokrm polijeme máslem a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.