Omeleta s vepřovými játry

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
29 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
745 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Játra důkladně omyjeme, osušíme a pokrájíme na malé kousky. Opláchneme ještě pod studenou tekoucí vodou, necháme okapat. Oloupanou, na tenké nudličky nakrájenou cibuli osmahneme v pánvi na rozpáleném oleji do měkka. Vložíme okapaná játra, která za občasného promíchání opékáme do změknutí. Přilijeme dobře rozšlehaná, osolená, opepřená vejce. Opečeme omeletu z jedné strany a vložíme do horké trouby, kde dopečeme druhou stranu.
  • 2
    Hotovou omeletu rozdělíme na vyhřáté mělké talíře, ozdobíme na kolečka nakrájenými rajčaty a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.