Omeleta se smrži

22 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
30 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smrže rozpůlíme, dobře očistíme a opláchneme.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme smrže a restujeme 3 minuty. Podlijeme vývarem a smetanou, promícháme, osolíme a opepříme. Podusíme ještě 3 minuty.
  • 3
    V jiné pánvi rozpustíme lžíci másla a vlijeme rozšlehaná vejce, která jsme ochutili pepřem a solí. Usmažíme základní omeletu, přendáme na talíř a podélně rozkrojíme. naplníme smrži se smetanou a povrch omelety posypeme sekanou petrželkou.
  • 4
    Podáváme s bílým pečivem jako velmi chutnou večeři.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.