Omeleta z brambor a hrášku

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
579 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
44 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu drobně nakrájíme a vyškvaříme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a necháme zrůžovět. Potom přidáme na kolečka nakrájené brambory, osolíme a podusíme.
  • 2
    Zvlášť na másle podusíme hrášek a přidáme jej k bramborám.
  • 3
    Vejce rozkvedláme, nastavíme je 5 lžícemi vody, osolíme, přidáme nasekanou petrželovou nať a upečeme 4 omelety. Naplníme je dušenou směsí a přehneme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.