Omelety s parmezánem plněné šunkou a chřestem s jogurtovým dipem

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
20 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
546 mg
Cukr
535 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V rozpuštěném másle rozmícháme mouku. Do této směsi přimícháme mléko, celá vejce a strouhaný parmezán tak, aby vzniklo řídké, hladké těsto, které necháme 30 minut odpočinout.
  • 2
    Výhonky očištěného chřestu svážeme do otýpky a uvaříme v osolené vodě s kostkou cukru.
  • 3
    Uvařený chřest necháme okapat a vychladnout.
  • 4
    Na pánvi rozpustíme máslo a usmažíme na něm 8 tenkých omelet z připraveného, odpočatého těsta. Na každou omeletu dáme plátek šunky a po dvou výhoncích chřestu. Omelety zabalíme a přelijeme jogurtovým, křenovým dipem a podáváme teplé, ozdobené sekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.