Opečené brambory s petrželí
60 min.
Ingredience
- 1200gramůBrambory
- 90mililitrůOlej stolní
- 10gramůPetržel - nať
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Vápník
60 mg
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme a pokrájíme na plátky, namočíme do studené vody a uvedeme k varu, poté ihned slijeme a necháme okapat.
- 2Máslo rozehřejeme na pánvi a rozprostřeme na něj plátky brambor.
- 3Smažíme 40 minut, občas promícháme.
- 4Osolíme dle chuti a posypeme sekanou petrželí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.