Opečené housky s vejci a lososem
20 min.
Ingredience
- 1lžíceOcet vinný
- 2kusyVejce slepičí
- 2kusyŽemle tuková
- 30gramůBaby špenát
- 250gramůLosos uzený
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
13 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
460 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Špenát omyjeme, housky rozřízneme naplocho.
- 2Vodu uvedeme k varu, přidáme ocet. Vejce po jednom rozklepneme na naběračku a opatrně vlijeme do vroucí vody. Necháme 3 minuty povařit, poté vyjmeme, necháme okapat. Housky opečeme na rozpálené pánvi bez oleje, rozdělíme na talíře, navrch dáme špenát, plátky lososa a vejce, osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.