Opečený halibut

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
2 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a nasekáme šalotku s cibuli. Dáme do misky a zalijeme citronovou šťávou. Rozehřejeme v pánvi trochu oleje a šalotku s cibulí smažíme 4 minuty.
  • 2
    Přidáme cukr, ocet a vaříme 2 minuty, osolíme, opepříme, přivedeme k varu a vaříme, dokud se tekutina zčásti nevypaří a omáčka nezhoustne.
  • 3
    Do pánve nalijeme zbylý olej a osmahneme na něm rybí plátky. Poté je obrátíme a smažíme 5 minut. Plátky vyndáme, necháme okapat a udržujeme teplé.
  • 4
    Do omáčky přimícháme solamyl s vodou a prohříváme za neustálého míchání, dokud omáčka nezhoustne.
  • 5
    Hotovou omáčku rozdělíme na talříe a rybí plátky přes ni položíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.