Opékané hovězí Parmentier

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
13 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na tenké plátky, cibuli nadrobno. Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme cibuli a orestujeme dorůžova. Nyní přidáme masové plátky, posypeme solí a pepřem a smažíme 10 minut za občasného obracení plátků. Přidáme trošku vody, zakápneme sojovou omáčkou, promícháme a stáhneme z ohně.
  • 2
    Podáváme s opečenými bramborami, které zakapeme šťávou od masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.