Opékané hovězí Parmentier
30 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 5mililitrůOmáčka sójová
- 500gramůHovězí svíčková
- 1špetkaPepř černý mletý
- 60gramůMáslo čerstvé
- 50mililitrůVoda pitná
- 400gramůBrambory pečené
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
483 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
13 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na tenké plátky, cibuli nadrobno. Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme cibuli a orestujeme dorůžova. Nyní přidáme masové plátky, posypeme solí a pepřem a smažíme 10 minut za občasného obracení plátků. Přidáme trošku vody, zakápneme sojovou omáčkou, promícháme a stáhneme z ohně.
- 2Podáváme s opečenými bramborami, které zakapeme šťávou od masa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.