Ořechový chléb se smrži
185 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 10gramůDroždí sušené
- 5gramůSůl
- 10gramůCukr krupice
- 10gramůSmrže čerstvé
- 1stroužekČesnek
- 50gramůOřechy vlašské
- 280mililitrůVoda pitná
- 40mililitrůOlej z vlašských ořechů
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
641 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
20 g
Sacharidy
97 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu a ořechový olej, přidáme prolisovaný česnek, cukr, sůl a hladkou mouku, promícháme. Dáme do nádoby domácí pekárny a přisypeme sušené droždí. Nastavíme program na základní chléb a po zaznění signálu přidáme k těstu nahrubo nasekané ořechy a smrže a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.