Ořešákový léčivý čaj

7 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
80 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bylinky používáme čerstvé i sušené. Čerstvé před použitím opláchneme pod tekoucí vodou, tento čaj uvaříme z čerstvých bylin.
  • 2
    Do konvice dáme drobně pokrájené ořechové listy z ořešáku, pokrájenou jalovcovou kůru, na kousky nakrájenou rebarboru, koriandr, nasekaný česnek medvědí, květy sedmikrásek. Bylinky zalijeme vařící vodou a necháme 10-15 minut vyluhovat.
  • 3
    Pijeme dva šálky teplého čaje 2 x denně po doušcích. Ochutíme medem a šťávou z citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.