Orientální nudle s vepřovým masem a krevetami

35 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
603 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
18 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nudle uvaříme podle návodu na obalu, potom vylijeme vodu a necháme okapat. Na pánvi rozehřejeme olej, opečeme šalotku a česnek. Přihodíme na 3 minuty vepřové maso a čekáme, dokud nezhnědne. Přidáme i nudle a všechno důkladně zamícháme.
  • 2
    Do mísy vlijeme rybí omáčku s limetkovou šťávou a kečupem. Vše zakápneme sójovou omáčkou, směs promícháme a vlijeme do pánve.
  • 3
    Na závěr na pánev vhodíme fazolové klíčky s krevetami a povaříme asi 5 minut, dokud pokrm není dostatečně křehký. Výbornou chuť pokrmu dodá pepř.
  • 4
    Hotový pokrm přendáme do servírovací mísy, ozdobíme arašídy s koriandrem a navrch položíme nakrájenou limetku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.