Orientální nudle s vepřovým masem a krevetami
35 min.
Ingredience
- 225gramůNudle rýžové
- 4lžíceOlej z vlašských ořechů
- 1špetkaŠalotka
- 115gramůVepřové kotlety
- 1lžíceOmáčka rybí
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžíceOmáčka sójová
- 1lžíceKečup
- 200gramůFazole
- 115gramůKrevety tygří - loupané
- 1špetkaPepř černý mletý
- 55gramůArašídy
- 1lžíceKoriandr čerstvý
- 2špetkyLimetka
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
603 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
18 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nudle uvaříme podle návodu na obalu, potom vylijeme vodu a necháme okapat. Na pánvi rozehřejeme olej, opečeme šalotku a česnek. Přihodíme na 3 minuty vepřové maso a čekáme, dokud nezhnědne. Přidáme i nudle a všechno důkladně zamícháme.
- 2Do mísy vlijeme rybí omáčku s limetkovou šťávou a kečupem. Vše zakápneme sójovou omáčkou, směs promícháme a vlijeme do pánve.
- 3Na závěr na pánev vhodíme fazolové klíčky s krevetami a povaříme asi 5 minut, dokud pokrm není dostatečně křehký. Výbornou chuť pokrmu dodá pepř.
- 4Hotový pokrm přendáme do servírovací mísy, ozdobíme arašídy s koriandrem a navrch položíme nakrájenou limetku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.