Orientální nudle s vepřovým masem a zeleninou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
13 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Najemno posekáme oloupaný česnek, a chilli papričku, oloupanou cibuli nakrájíme na plátky a celerové stonky a červenou papriku, zbavenou stopek a semen na tenké proužky. Dále na nudličky nakrájíme vepřovou plec, sýr tofu na kostičky a nasekáme čerstvý koriandr. Mladé fazolové lusky spaříme a překrájíme na malé kousky.
  • 2
    Podle návodu uvaříme rýžové nudle, propláchneme je, necháme okapat a odložíme na teplé místo.
  • 3
    Ve velké pánvi na rozehřátém oleji restujeme 3-4 minuty cibuli s česnekem, chilli papričkou, mletým zázvorem, kmínem a koriandrem. Potom přidáme papriku, fazolové výhonky a celer, spolu restujeme ještě 2-3 minuty, směs vyjmeme a odložíme do tepla. Na pánvi pak 4-5 minut opékáme vepřové maso, pak vmícháme orestovanou zeleninu, tofu a nudle a necháme společně 2-3 minuty prohřát.
  • 4
    Hotové jídlo rozdělíme na talíře a servírujeme posypané sekaným koriandrem a mandlovými lupínky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.