Orientální rybí špíz

25 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
20 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
751 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety mečouna nakrájíme na kousky velikosti sousta. Šalvěj na jemno nasekáme. Připravíme si marinádu z oleje, citronové šťávy, mleté papriky a šalvěje. Mečouna a krevety marinujeme minimálně 30 minut.
  • 2
    Na jehly střídavě napichujeme mečouna, krevety, kolečka cibule a bobkový list. Špízy osolíme a zprudka grilujeme ze všech stran. Hotové špízy přelijeme marinádou a ozdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.