Orientální salát

18 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
131 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci přivedeme k varu vodu, vložíme lusky, necháme přejít varem a zchladíme pod studenou vodou, necháme okapat a vložíme do mísy. Přidáme fazolové klíčky, mrkev nakrájenou na tenké tyčinky a plátky okurky.
  • 2
    Z arašídového i sezamového oleje, octa, sójové omáčky, nastrouhaného zázvoru, cukru, drcené feferonky a soli umícháme hustou omáčku.
  • 3
    Nalijeme ji na salát, vše dobře promícháme. Upravíme na mísu a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.