Osm klenotů zeleninky
30 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej arašídový (podzemnicový)
- 6kusůCibulka jarní
- 3stroužkyČesnek
- 1kusPaprika zelená
- 1kusPaprika červená
- 1kusChilli paprička
- 2lžíceKaštany vodní
- 125gramůHlíva ústřičná
- 2lžičkyVíno rýžové čínské
- 4lžíceOmáčka sójová
- 1lžičkaCukr třtinový
- 2lžíceVoda pitná
- 1lžičkaOlej sezamový
- 300gramůCuketa
- 3lžíceFazolová černá omáčka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Rozehřejeme rostlinný olej na předehřátém woku, přidáme pokrájené jarní cibulky a česnek a smažíme 30 vteřin. Přidáme pokrájenou červenou a zelenou papriku, pokrájené vodní kaštany, chilli papričku a pokrájenou cuketu a smažíme 3 minuty. Přidáme hlívu ústřičnou, čínské rýžové víno, omáčku z černých fazolí, sójovou omáčku, cukr a vodu a smažíme další 4 minuty.
- 2Pokrm pokapeme sezamovým olejem a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.