Ostrá mexická kuřecí křídla s česnekem

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
28 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá, očištěná a osušená kuřecí křídla vložíme na několik hodin do marinády. Marináda: 5 lžic olivového oleje, 1 lžička chilli.
  • 2
    Brambory omyjeme a nakrájíme i se slupkou na kolečka, menší jenom přepůlíme.
  • 3
    Cibuli oloupeme a pokrájíme na větší kusy. Neoloupaný česnek přepůlíme.
  • 4
    Do pekáčku naskládáme brambory, cibuli a česnek. Jako další naskládáme do pekáčku marinovaná křídla a vložíme do trouby. Pečeme v horké troubě přibližně hodinu. Ke konci pečení zvýšíme teplotu, aby maso dostalo barvu a opekla se kůrka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.