Ostrá omáčka z vařených brambor
15 min.
Ingredience
- 100gramůBrambory vařené
- 4lžíceOlej rostlinný
- 1kusFeferony
- 2stroužkyČesnek
- 1kusCibule
- 2lžíceKečup ostrý
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
102 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vařené, ještě horké brambory rozmělníme vidličkou.
- 2V pánvi na oleji krátce osmahneme nakrájenou feferonku a česnek.
- 3Oloupanou cibuli najemno nastrouháme a smícháme s bramborami, feferonkou, česnekem a kečupem na hustší omáčku. Podle chuti osolíme a hotovou omáčku necháme v chladu odležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.