Ostrá pomazánka

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
37 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
180 mg
Cukr
650 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce utřeme změklé máslo s taveným sýrem a solí. Přidáme natvrdo vařená propasírovaná vejce a vše za postupného přilévání mléka vyšleháme.
  • 2
    Potom vmícháme jemně nastrouhaný sýr, nasekané feferonky a lžičku hořčice. Vše dobře rozmícháme.
  • 3
    Pomazánku podáváme na bílém pečivu, zdobíme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 30. 3. 2017
Ostrá pomazánka
Sice trošku pikantnější ale výborná