Ostré karbanátky se sýrem
45 min.
Ingredience
- 350gramůHovězí maso mleté
- 350gramůVepřové maso mleté
- 1kusCibule
- 1kusFeferony
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaChilli koření mleté
- 0,5decilitrHovězí vývar základní
- 150gramůSýr Čedar
- 1decilitrOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
734 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
60 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
497 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Feferonku nakrájíme nadrobno. Sýr nakrájíme na malé kostičky. V míse oba druhy masa opepříme, osolíme, přidáme chilli koření, vše důkladně promícháme s trochou vývaru a necháme alespoň 1 hodinu odležet. Potom k masu přidáme nakrájenou cibuli, feferonky a sýr, vše důkladně promícháme a ze směsi vytvoříme menší karbanátky.
- 2V pánvi rozehřejeme olej a v něm karbanátky osmažíme do zlatavé barvy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.