Osvěžující bujón s droby
100 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 200gramůTelecí koleno
- 100gramůTelecí kýta
- 50gramůPórek
- 50gramůLocika salátová
- 30gramůKerblík
- 10gramůTykev - semena
- 1špetkaSůl
- 100gramůKuřecí drůbky
- 50gramůKarotka
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
167 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
5 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce vložíme telecí kolínko, telecí kýtu a kuřecí drůbky. Zalijeme vodou a přivedeme k varu.
- 2Jakmile se začne vařit, přidáme karotku, cibuli, pórek, lociku, kerblík a pár semínek z tykve. Lehce osolíme a vaříme na mírném ohni hodinu a půl.
- 3Bujón přecedíme přes jemné sítko a ihned podáváme.
- 4Do talíře můžeme dát vařenou zeleninu z bujónu, kterou pokrájíme na malé kousky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.