Osvěžující bujón s droby

100 min.
Francie

Ingredience

    • 60gramůCibule
    • 200gramůTelecí koleno
    • 100gramůTelecí kýta
    • 50gramůPórek
    • 50gramůLocika salátová
    • 30gramůKerblík
    • 10gramůTykev - semena
    • 1špetkaSůl
    • 100gramůKuřecí drůbky
    • 50gramůKarotka
    • 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
167 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
5 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vložíme telecí kolínko, telecí kýtu a kuřecí drůbky. Zalijeme vodou a přivedeme k varu.
  • 2
    Jakmile se začne vařit, přidáme karotku, cibuli, pórek, lociku, kerblík a pár semínek z tykve. Lehce osolíme a vaříme na mírném ohni hodinu a půl.
  • 3
    Bujón přecedíme přes jemné sítko a ihned podáváme.
  • 4
    Do talíře můžeme dát vařenou zeleninu z bujónu, kterou pokrájíme na malé kousky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.