Osvěžující salát z ředkviček
10 min.
Ingredience
- 250gramůŘedkvička
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceOlej olivový
- 2hrstiPetržel - nať
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
26 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátky. Petrželovou nať opláchneme a nasekáme najemno.
- 2V misce metlou sešleháme olej a citronovou šťávu.
- 3Plátky ředkviček v jiné misce přelijeme olejovou zálivkou, přidáme nasekanou petrželku, podle chuti osolíme, promícháme a dáme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.