Osvěžující salát ze sušeného ovoce

140 min.
Libanon

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
12 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
4 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechno sušené ovoce omyjeme, vložíme do mísy se studenou vodou a necháme 24 hodin namočené. Před přípravou salátu vodu slijeme, ovoce necháme v sítu okapat.
  • 2
    Mandle spaříme, oloupeme a společně s oříšky nasekáme na jemno.
  • 3
    V míse okapané ovoce smícháme s nasekanými mandlemi a ořechy, přidáme podle chuti kardamon a skořici, zalijeme sirupem, důkladně znovu promícháme.
  • 4
    Salát poté vložíme do chladničky, necháme 2 hodiny odležet. Podáváme s kostkami ledu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.