Osvěžující vínový nápoj s ovocem - sangria

10 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
704 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
108 g
Vláknina
6 g
Cukr
83 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté ovoce: hroznové víno, broskve, nektarinky, limetku, červený pomeranč, mandarinky a mango. Mandarinky a mango oloupeme, mandarinky rozdělíme na měsíčky, z manga odstraníme pecku. Všechno ovoce pokrájíme na úhledné dílky.
  • 2
    Ve velkém džbánu si rozmícháme cukr s citronovou a pomerančovou šťávou. Přidáme pokrájené ovoce, červené (španělské) víno, vodku, gin, sodu. Nápoj nejčastěji podáváme s kostkami ledu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.