Ovarové koleno s kaší

135 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1610 kcal
Bílkoviny
93 g
Tuky
130 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kousky kolena omyjeme a vaříme v osolené vodě s nakrájenou cibulí cca 2 hodiny, dokud není koleno měkké.
  • 2
    Mezitím připravíme kaši. Hrášek necháme cca dvě hodiny před vařením nabobtnat ve vodě. Ve stejné vodě přivedeme k varu a vaříme zhruba hodinu a půl. Poté hrášek rozmixujeme, osolíme a přidáme orestovanou na drobounko nakrájenou cibuli.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.