Ovarové koleno s kaší
135 min.
Ingredience
- 2kusyVepřové koleno
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyCibule
- 375gramůHrášek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1610 kcal
Bílkoviny
93 g
Tuky
130 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Kousky kolena omyjeme a vaříme v osolené vodě s nakrájenou cibulí cca 2 hodiny, dokud není koleno měkké.
- 2Mezitím připravíme kaši. Hrášek necháme cca dvě hodiny před vařením nabobtnat ve vodě. Ve stejné vodě přivedeme k varu a vaříme zhruba hodinu a půl. Poté hrášek rozmixujeme, osolíme a přidáme orestovanou na drobounko nakrájenou cibuli.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.