Ovesné vločky s rajčaty

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
409 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
27 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle osmahneme ovesné vločky spolu s oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí. Zalijeme vodou, osolíme a chvíli povaříme.
  • 2
    Přidáme na kostičky nakrájený salám, oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a mícháme, až se rajčata částečně rozdusí. Potom přilijeme vejce rozkvedlaná se solí a mícháme do zhoustnutí.
  • 3
    Hotový pokrm posypeme nakrájenou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.