Ovocné jáhly
40 min.
Ingredience
- 200gramůJogurt bílý
- 250gramůJáhly - loupané proso
- 1špetkaSůl
- 1lžíceOlej stolní
- 1lžičkaSkořice mletá
- 1lžíceCukr krupice
- 1lžíceMed včelí
- 600gramůJablka
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
779 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
12 g
Sacharidy
153 g
Vláknina
17 g
Cukr
51 g
Postup přípravy
- 1Jáhly spaříme horkou vodou a uvaříme se solí a lžící oleje, necháme je vychladnout.
- 2Nakrájená jablka na kousky podusíme s trochou vody a cukru a necháme vychladnout.
- 3Smícháme jáhly, jablka, jogurt s trochou skořice a osladíme medem.
- 4Dáme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.