Ovocný salát s krémem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
18 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
3 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okapané broskve a ananas nakrájíme na kousky. Omyté jahody a hroznové víno rozpůlíme. Moučkový cukr rozmícháme ve 2 lžících amaretta a promícháme s připraveným ovocem.
  • 2
    Zbylý cukr a amaretto rozetřeme s krémovým sýrem, tvarohem, jogurtem, vanilkovým cukrem a citronovou kůrou. Zlehka promícháme s ovocem a povrch salátu posypeme nasekanými pistáciemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.