Ovocný salát s likérem

15 min.
Francie
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
197 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
6 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do větší skleněné mísy nasypeme kuličky hroznového vína, broskve a meruňky nakrájené na kostky, banán nakrájený na kolečka, červený rybíz, jahody, maliny, angrešt, hrušky a jablka zbavená jader a nakrájená na kostičky, vše spolu promícháme, zalijeme sirupem, brandy, višňovým likérem, znovu promícháme a dáme do lednice vychladit.
  • 2
    Podáváme přímo v míse, ve které jsme salát připravovali.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.