Ovocný salát s mandlemi a hořčičnou majonézou

15 min.
Kuba

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
25 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka loupeme, vykrojíme jádřince, nakrájíme na tenké dílky a pokapeme citronovou šťávou. Pomeranče a banány oloupeme. Pomeranče rozdělíme na měsíčky a banány na plátky. Mandle spaříme, oloupeme a nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Ovoce promícháme v míse, přelijeme zálivkou a povrch zdobíme mandlemi.
  • 3
    Zálivku připravíme našleháním hořčice s majonézou, cukrem, solí a pepřem.
  • 4
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.