Ovocný salát s tvarohem a skořicí

10 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
8 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
7 g
Cukr
41 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pistácie nasekáme nahrubo.
  • 2
    Ovoce omyjeme pod studenou vodou a necháme oschnout. Švestky rozčtvrtíme a odpeckujeme. Hroznové víno rozpůlíme a odstraníme z něj jadérka. Hrušky rozkrojíme na čtvrtky, vyřízneme jádřince a dužninu nakrájíme na tenké plátky.
  • 3
    Tvaroh v misce smícháme s mlékem a se skořicí.
  • 4
    Připravené ovoce rozložíme na servírovací talíře, přidáme na něj ochucený tvaroh, posypeme nasekanými pistáciemi a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.