Ovocný salát s tvarohem a skořicí
10 min.
Ingredience
- 20gramůPistácie
- 250gramůŠvestky
- 250gramůHroznové víno
- 1kusHrušky
- 200gramůTvaroh měkký - nízkotučný
- 1lžičkaSkořice mletá
- 4lžíceMléko polotučné
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
8 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
7 g
Cukr
41 g
Postup přípravy
- 1Pistácie nasekáme nahrubo.
- 2Ovoce omyjeme pod studenou vodou a necháme oschnout. Švestky rozčtvrtíme a odpeckujeme. Hroznové víno rozpůlíme a odstraníme z něj jadérka. Hrušky rozkrojíme na čtvrtky, vyřízneme jádřince a dužninu nakrájíme na tenké plátky.
- 3Tvaroh v misce smícháme s mlékem a se skořicí.
- 4Připravené ovoce rozložíme na servírovací talíře, přidáme na něj ochucený tvaroh, posypeme nasekanými pistáciemi a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.