Ovocovka rambulice

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
3 g
Sacharidy
135 g
Vláknina
3 g
Cukr
124 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá a očištěná jablka a hrušky oloupeme a zbavíme jádřinců. Omyté švestky vypeckujeme a rozpůlíme. Ovoce dáme vařit do vody, kterou ochutíme špetkou soli, badyánem, hřebíčkem a skořicí. Pomalu vaříme a když je ovoce rozvařené, podle chuti polévku osladíme.
  • 2
    V mléku si rozmícháme maizenu, polévku zahustíme, ještě povaříme 1-2 minuty a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.