Paella s chorizem a rajčaty
25 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyKlobása Chorizo
- 4stroužkyČesnek
- 400gramůRýže loupaná
- 500gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 40gramůKoriandr čerstvý
- 150gramůSýr balkánský
- 40mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
600 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
19 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Na velké pánvi rozpálíme olej, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme asi 2 minuty. Přidáme na plátky nakrájenou klobásu a opékáme 5 minut, zhruba v polovině přidáme nasekaný česnek. Přisypeme rýži a lehce opečeme, zalijeme vývarem a vmícháme rajčata, zakryjeme a dusíme na mírném ohni 20 minut. Rozdělíme na jednotlivé porce a posypeme nadrobeným balkánským sýrem a ozdobíme nasekaným koriandrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.