Paella toreadorská
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusyMrkev kořen
- 2kusyPaprika zelená
- 1kusPaprika žlutá
- 1kusPaprika červená
- 1kusPórek
- 4lžíceOlej rostlinný
- 2decilitryRýže dlouhozrnná
- 2lžičkySůl
- 1lžičkaOregano sušené
- 6decilitrůVoda pitná
- 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
8 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kousky, mrkve oškrábeme, pokrájíme na kostky. Rozpůlíme papriky, odstraníme semínka a krájíme na proužky.
- 2Z pórku odstraníme zelený vršek i dolní část, rozkrojíme na polovinu, opláchneme vodou. Poté rozkrájíme na jemné proužky.
- 3Rozehřejeme ve woku olej, přidáme cibuli, osmahneme, přidáme rýži, rajčatový protlak, zeleninu a promícháme. Osolíme, přsypeme oregano, zalijeme vodou a pod pokličkou necháme vařit 25 minut.
- 4Poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.