Pak-čoi s vejci
45 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 4kusyChilli paprička
- 700gramůZelí čínské
- 3lžíceMléko kokosové
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyVejce křepelčí
- 4lžíceOlej arašídový (podzemnicový)
- 300gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 5lžicOmáčka sójová
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
9 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Čínské zelí očistíme, omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Chilli papričky rozpůlíme, odstraníme semínka, omyjeme a nakrájíme najemno.
- 2Ve woku rozpálíme olej a orestujeme nejprve cibuli a chilli papričky. Přidáme zelí a krátce podusíme. Poté vmícháme rajčata nakrájená na kousky, sójovou omáčku a kokosové mléko. Ochutíme solí a pepřem a dusíme 10-15min.
- 3Pikantní zeleninu podáváme s křepelčími vejci, která uvaříme natvrdo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.