Palačinky plněné brynzou

30 min.
Slovensko

Ingredience

    • 250gramůSlanina vepřová
    • 250gramůSýr Brynza
    • 80mililitrůZakysaná smetana
    • 1lžičkaCukr krupice
    • 3lžícePažitka
    • 0,25lžičkaPepř bílý
  • Na palačinky
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1146 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
79 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
241 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce promícháme rozdrobenou brynzu se smetanou, cukrem a pepřem. Nakonec vmícháme drobně posekanou pažitku.
  • 2
    Na suché pánvi osmažíme drobně pokrájenou slaninu, vysmažený tuk slijeme.
  • 3
    V míse rozšleháme vejce s mlékem a solí, postupně zašleháme mouku dohladka.
  • 4
    Na oleji smažíme tenké palačinky, které potřeme brynzovým krémem, zavineme a podáváme posypané vysmaženou slaninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.