Pálivá pomerančová příloha

55 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
9 g
Cukr
72 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pomeranče oloupeme a kůru pokrájíme na 5 mm široké proužky, které necháme stranou. Oloupané pomeranče rozebereme na díly.
  • 2
    V hrnci na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli doměkka. Poté přidáme nakrájená jablka bez jádřinců, kardamom a hořčičná semínka a vše dusíme 5 minut.
  • 3
    Nakonec vložíme díly pomerančů, pomerančovou kůru, hřebíčky, cukr a ocet a 40 minut dusíme při mírné teplotě.
  • 4
    Poté směs dáme do sterilizovaných sklenic a necháme vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.