Pálivá salsa z červené řepy

10 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Avokádo rozkrojíme až do pecky, otočíme do protisměru a vybereme pecku. Oloupeme a dužinu nakrájíme na tenké pásky.
  • 2
    Cibuli, celer, pomeranč oloupeme, nakrájíme na tenké proužky, dáme do misky, kam přidáme už připravené avokado, nakrájenou menší červenou řepu, olej, nastrouhaný křen, šťávu z 1 ks citrónu, a nasekanou petrželovou nať. Vše dobře promícháme, dochutíme pepřem a vložíme do ledničky odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.