Pálivé masíčko
51 min.
Ingredience
- 350gramůVepřová plec
- 4kusyFeferony
- 4lžíceOlej olivový
- 4lžíceVíno bílé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 10gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1lžičkaZázvor mletý
- 1lžičkaSaturejka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
25 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
995 mg
Cukr
855 mg
Postup přípravy
- 1V míse promícháme víno, olej, sůl, pepř, saturejku a zázvor.
- 2Do vzniklé směsi naložíme naklepané maso. Naložené maso necháme 30 minut v chladničce.
- 3Mezitím každou feferonku naplníme sýrem.
- 4Naložené maso i s feferonkami můžeme po 30 minutách grilovat. Grilujeme 8 minut z každé strany.
- 5Feferonky grilujeme až do rozehřátí sýra.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.