Pálivé masíčko

51 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
25 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
995 mg
Cukr
855 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse promícháme víno, olej, sůl, pepř, saturejku a zázvor.
  • 2
    Do vzniklé směsi naložíme naklepané maso. Naložené maso necháme 30 minut v chladničce.
  • 3
    Mezitím každou feferonku naplníme sýrem.
  • 4
    Naložené maso i s feferonkami můžeme po 30 minutách grilovat. Grilujeme 8 minut z každé strany.
  • 5
    Feferonky grilujeme až do rozehřátí sýra.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.