Panenské ražniči
40 min.
Ingredience
- 500gramůVepřová panenka
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej rostlinný
- 3kusyCibule
- 2kusyPárky jemné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
14 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou a omytou vepřovou panenku nakrájíme na menší kousky, mírně naklepeme, osolíme a opepříme.
- 2Párky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a střídavě s kousky masa napichujeme na jehly. Ražniči potřeme olejem a grilujeme po všech stranách.
- 3Podáváme s chlebem a čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.