Pánev s chřestem a humrem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
10 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Humra ponoříme na 5 minut do teplého korýšového vývaru a ochutíme pepřem a solí, necháme vychladnout.
  • 2
    Očištěný chřest uvaříme v osolené vodě s kostkou cukru, po uvaření ho necháme vychladnout a v utěrce ho promneme, abychom ho zbavili posledních zbytků vody.
  • 3
    Poté humra vyloupeme a humrové masíčko nakrájíme na kolečka. Potom humří kolečka orestujeme na pánvi v olivovém oleji. Chřest a humří maso naskládáme na nahřáté talíře a zalijeme koupenou bešamelovou omáčkou, kterou připravíme podle návodu. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.