Pangasius na česneku

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
95 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
64 mg
Cukr
97 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu osolíme a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Maso vyjmeme a do výpeku přidáme máslo, za stálého míchání přisypeme mouku a orestujeme.
  • 2
    V misce rozetřeme prolisovaný česnek s pepřem a koriandrem, přidáme citronovou šťávu a promícháme. Směs přilijeme do pánve a prohřejeme.
  • 3
    Hotové ryby potřeme omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.