Pangasius s bylinkovou krustou
45 min.
Ingredience
- 4lžíceOlej olivový
- 250gramůCibule
- 4stroužkyČesnek
- 1kusPaprika červená
- 2kusyLimetka
- 1lžíceBylinky čerstvé - svazek
- 1krajícChléb toastový
- 1lžičkaPepř černý celý
- 600gramůPangasius - filety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
7 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1V pánvi na oleji necháme zesklovatět oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Přidáme očištěnou, na kostičky nakrájenou papriku, limetkovou kůru a chvíli opékáme. Nakonec vmícháme nasekané bylinky a rozdrobenou chlebovou střítku. Osolíme a ochutíme limetkovou šťávou. Omyté rybí filety osolíme a urovnáme na plech vyložený pečicím papírem. Pokryjeme je připravenou směsí a posypeme nadrceným pepřem. Zakapeme zbylým olejem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut. Podáváme s dílky limety. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a vařená karotka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.