Pangasius se špenátem

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
452 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
24 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
33 mg
Cukr
5 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špenát necháme rozmrazit. Pangasia omyjeme a osušíme. Filety osolíme a opepříme. Creme fraiche dochutíme hořčicí, cayenským pepřem, solí a namažeme jím filety z pangasia. Šalotku oloupeme, nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, šalotku na něm 3 minuty opékáme. Špenát dáme na pánev a dusíme ho asi 3 minuty. Osolíme, opepříme, přidáme smetanu. Necháme 5 minut povařit. Filety z pangasia zarolujeme, ruličky položíme s kousky másla na špenát, pánev zakryjeme pokličkou a necháme 5 minut dusit.
  • 3
    Rolády z pangasia vyndáme, špenát osolíme, opepříme a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.