Papriková salsa s limetou

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
64 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Paprikové lusky oloupeme a nakrájíme na větší kousky. Nastrouháme kůru z jedné limetky. Všechny limetky oloupeme a rozdělíme na dílky. Zbytky šťávy z plodů vymačkáme na papriky. Smícháme dílky limetek, cibuli, chilli papričky, kečup, chilli omáčku, koriandr a papriky. Rozdrtíme zrnka pepře a vmícháme je do salsy. Dochutíme solí a cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.