Paprikové čatní
50 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 4kusyPaprika červená
- 1lžičkaHořčice Dijonská
- 1šálekOcet kvasný lihový
- 1šálekOlej stolní
- 1šálekVíno bílé
- 1lžičkaSůl
- 4kusyPaprika zelená
- 120gramůCukr moučkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
826 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
63 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
4 g
Cukr
39 g
Postup přípravy
- 1Paprikové lusky očistíme a nakrájíme. Přidáme jemně nasekanou cibuli, všechny ostatní ingredience (cukr, hořčice, ocet, olej, víno, sůl) a vše vaříme na mírném ohni doměkka.
- 2Po vychladnutí naplníme čatní do sklenic a uzavřeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.