Paprikové lusky plněné žampiony
70 min.
Ingredience
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 1kusVejce slepičí
- 1kusCibule
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKmín celý
- 500mililitrůVývar zeleninový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
24 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V pánvi na rozehřátém oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a okmínujeme. Mírně podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Nakonec zalijeme rozšlehaným vejcem, které necháme jen srazit.
- 2Očištěné a omyté papriky naplníme připravenou směsí. Urovnáme je do máslem vymazané zapékací mísy, podlijeme trochou vývaru a dusíme ve středně vyhřáté troubě doměkka.
- 3Můžeme podávat s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.