Paprikové telecí řízky

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
26 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
554 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme hladkou moukou. Řízky opečeme na rozehřátém másle a oleji po obou stranách, vyjmeme a uchováme na teplém místě. Ve výpeku osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájenou slaninu. Poprášíme mletou paprikou, podlijeme vývarem a chvíli povaříme. Nakonec do šťávy vmícháme zakysanou smetanu, přidáme řízky a podusíme je doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.