Paprikový salát s lilkem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
115 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
11 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky a lilek omyjeme, očistíme, podélně rozkrojíme. Poloviny zeleniny položíme na olejem potřený plech a pečeme v silně vyhřáté troubě přibližně 15 minut, než se začnou na slupce tvořit bublinky. Zeleninu vyjmeme z trouby, přikryjeme navlhčenou utěrkou a necháme vychladnout.
  • 2
    Potom sloupneme slupku, zeleninu nakrájíme na nudličky, přidáme oloupaný, prolisovaný česnek a na jemno pokrájenou feferonku.
  • 3
    Salátovou zálivku promícháme s vodou a olivovým olejem, nalijeme na zeleninu.
  • 4
    Salát necháme před podáváním 30 minut rozležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.